keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Uusi alku, uudet kujeet

Jo vanha ja harmaantunut blogini Litterbug Wall on vihdoin yli vuoden hiljaiselon jälkeen kokonaan kuollut ja kuopattu ja uudet tuulet puhaltavat kovaa vauhtia. En millään pystyisi kirjoittamaan kaikkea mitä tänä aikana minulle on tapahtunut enkä välttämättä tahtoisikaan, joten hypätkää vauhdissa kyytiin ja oppikaa pikkuhiljaa tuntemaan minua enemmän ja enemmän. (Haluan tässä vaiheessa korostaa ja alleviivata, ettet tule koskaan oikeasti tuntemaan minua pelkästään tämän blogin perusteella ja tiedät sen varsin hyvin itsekin. Höpsö.)

Raskausaika on saanut minut miettimään elämää ja elämänarvojani uudelleen ja tarkemmin. Ystävyyssuhteet on punnittu uudelleen kun ihmiset ovat oppineet ettei minua kannata enää pyytää mukaan ryyppäjäisiin enkä jaksa enää ajeluttaa känniläisiä aamuneljään asti ympäri kyliä. Jäljelle on jäänyt minä, kaikkien tuntema taksikuski, terapeutti ja pankkiiri, jolta kysytään vain kyytiä, jolle avaudutaan ongelmista ja jolta pyydetään rahaa lainaan ja kenet unohdetaan silloin kun ei enää tarvita tältä mitään. Harva kysyy nykyään aidosti kiinnostuneena "mitä kuuluu" tai laittelee muutenkin viestiä kuin jonkun asian tarpeessa, mutta ne ketkä näin tekevät - kiitos. Olette rakkaita.


Raskausviikkoja on tällä hetkellä ehtinyt kerääntyä 31+6 (laskettu aika 26.3.) ja toivottavasti tulee vielä muutamia lisää ennen kuin pikkuneiti päättää puskea itsensä ulos. Näistä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Siehä rupesit heti toimeen, loistavaa ! 😊

    VastaaPoista
  2. Olen huomannut saman että harvassa on ihmiset jotka oikeasti haluavat tietää mitä MINULLE kuuluu. Yleensä tarvitaan jotain että tullaan edes puhumaan. Monta "ystävää" jäänyt taakse tämän takia ja moni on lähtenyt itse kävelemään kun en enää sovi heidän elämään kun saan lapsen !

    VastaaPoista