torstai 29. tammikuuta 2015

Ruudun takana oleva olento

Kuka täällä ruudun takana oikeastaan päätään purkaa? Heipähei, olen Anni, itsepäinen tuleva mamma vuosimallia 1994. Rakkauteni kohteita ovat muun muassa tatuoinnit, ruoka, autot ja rakkaus itse. Ja kyllä minä tuota kihlattuanikin rakastan. Kaikista eniten ihmisissä vihaan epärehellisyyttä ja sanojen 'kiitos' ja 'anteeksi' väärinkäyttöä ja unohtamista. Olen syntynyt Tuusulassa, asunut melkein koko lapsuuteni ja nuoruuteni Ruokolahdella ja muuttanut 17-vuotiaana Imatralle omaan asuntoon. Tuon ensimmäisen ah-niin-ihanan pikkuyksiön jälkeen olen asunut omakotitalossa kolmen muun ihmisen kanssa jonka jälkeen muutin nykyiseen kotiini, 60-neliöiseen kerrostalokolmioon. Lähivuosien tavoitteena olisi rivitaloasunto omalla pihalla ja saunalla.

Koulutushistoriani onkin mielenkiintoinen juttu. Peruskoulun jälkeen olen opiskellut lukiossa, laboratorioalalla, ravintola-alalla sekä sosiaalialalla. Monta vuotta on tullut tuhlattua asioihin, jotka eivät oikeasti minua juurikaan kiinnosta, mutta uskon vihdoin löytäneeni juuri minulle sopivan alan, jonka tuossa viimeisimpänä mainitsin. Aloitin siis syksyllä 2014 sosiaalialan perustutkinnon opinnot ja tarkoitukseni olisi valmistua lähihoitajaksi. Tiesin raskaudestani hakiessani kouluun ja tiesin, että tulisin keskeyttämään opinnot jäädessäni äitiyslomalle, mutta päätin etten tahtoisi pohtia tämän alan sopivuutta yhtään pidempään kuin olisi tarvis. Koulussaoloaikanani totesin, että this is it ja täältä koulusta aion saada mukaani ne lähihoitajan paperit enkä eropapereita niin kuin edellisistä kouluista.

Odotamme K:n kanssa esikoistamme. Vaikkei parisuhteemme olekaan jatkunut vielä vuosikausia, lapsi oli harkittu, päätetty ja toivottu eikä raskaus tullut kummallekaan yllätyksenä. Tiedämme, että meistä tulee parhaat mahdolliset äiti ja isi juuri meidän lapsellemme. K:sta en tule juurikaan yksityiskohtia tänne kertomaan, joten jos olet astetta uteliaampi tapaus niin tule toki kysymään suoraan jos joku asia jää kovin pahasti häiritsemään. Meistä kumpikaan ei pure. Ainakaan kauhean kovaa.


Seuraavaksi parit minulta usein kysytyt kysymykset tosielämässä ja ask.fm:ssä.

Kuinka vanha miehesi on?
- Yli 20 ja alle 30.

Mikä lapsenne nimeksi tulee?
- Sen ihmiset saavat kuulla vasta ristiäisissä.

Tuleeko teille tyttö vai poika?
- Varmaksi ei kukaan voi vielä sanoa, mutta tyttöä meille on kahdessa ultrassa lupailtu ja viimeisin veikkaus on annettu ultrassa rv 31+6.

Kuinka kauan ehditte yrittää ennen raskaaksi tuloa?
- Kuukausi vai kaksi siinä meni. Meillä kävi tuuri.

Aiotko imettää?
- Kyllä mikäli sellainen mahdollisuus tarjoutuu.

Kuinka monta tatuointia sinulla on?
- Olikohan noita 16 tai jotain kun viimeksi laskin.

Teetkö vielä tatuointeja/lävistyksiä?
- Lävistyksiä kyllä, tatuointeja en enää (koska ranne/selkä/pää ei enää kestä enkä koskaan ollut mihinkään täysin tyytyväinen).

Mistä muualta somesta sinut löytää?
- Henkilökohtainen Facebook-tilini on tosiaan henkilökohtainen enkä hyväksy tuntemattomien kaveripyyntöjä, mutta blogini Facebook-sivun löydät painamalla tästä.
- Instagramissa ja Askissa löydyn nimimerkillä thosecrows.


Jos sinulla on lisää kysyttävää, laita kysymyksesi tämän sivun oikeassa reunassa olevaan laatikkoon niin vastailen Askissa.

Tänään tasan 32 viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti